A tavalyi sikerre való tekintettel idén is megrendezésre kerül a nagyszabású, több napos Fitness Konferencia a Magyar Funkcionális Fitnesz Szövetség szervezésében.

Helyszín:                                            Siófok, Azúr Hotel

Időpont:                                             2022. október 22-23.

Részvételi díj és jelentkezés:     https://hf3.hu/konferencia-21-regisztracio/

A konferencia célja, hogy összehívja a szakma kiemelkedő alakjait, kerekasztal beszélgetésekkel színes előadásokkal szemináriumokkal mélyeb betekintést biztosítson a fitness világot érintő témákba.

A szervezők célja, hogy a fitness különböző területeiről szakemberekkel járják körbe a leginkább aktuális témákat, trendeket. Éppen ezért az előadásokat négy nagyobb témakör köré csoportosították.

  • A Sport Medical panel előadói a rehab- és prehab, valamint mérési folyamatok, illetve az egészségügyi innovatív változások témaköreit érintik majd.
  • A Sport és innováció panel résztvevői a fejlesztésekről és a háttérmunkálatok jelentőségéről adnak helyzetjelentést, piaci képet.
  • A Sport Food panel szakértői értelemszerűen a táplálkozásról és táplálékkiegészítési trendekről adnak átfogó képet és mutatnak meg újdonságokat.
  • Míg a Sport és marketing panel előadói az innovációs fejlesztések mellett a vendégszerzés, self-branding és eladhatóság témakörinek jelentőségére világítanak rá és adnak majd hasznos tanácsokat a hallgatóságnak.

A kétnapos konferenciára nemcsak a szakemberek jelentkezését várják, hanem minden olyan érdeklődőt, akit mélyebben érdekel ez a szegmens.

Részletes program, jelentkezés, részvételi díj és minden fontos információ: https://hf3.hu/szakmaikonferencia/