StrapTherapy Instruktori Képzés

2017. 11. 25. – 2017. 11. 25.
Budapest, MOZGÁSKLINIKA, VAK BOTTYÁN 3. Térkép

ALAPKÉPZÉS EDZŐKNEK, TRÉNEREKNEK ÉS GYÓGYTORNÁSZOKNAK

StrapTherapy instruktori képzés a mobilitáson, tartás-diagnosztikán, stretching-technikán alapszik.

A tréninget ajánljuk azoknak az edzőknek, trénereknek, oktatóknak és gyógytornászoknak, akik magasabb szakmai színvonalon és preventív jelleggel is fejlesztenék a sportolni vágyókat. Átfogó ismeretek hiányában a stretching, mint mobilizáló és regenerációs technika a sportolók számára egy fárasztó, időigényes része az edzésnek. A túlterhelésből vagy tartáshibákból származó izomegyensúlyzavarok, fájdalmak csökkentik az edzés hatékonyságát. Tapasztalataink szerint a nyújtás és mobilitás megőrzése, mint cél, kevésbé tudatosult, továbbá a korrekciós helyzetben végzett nyújtó-technikák ismertetése és rendszerezése is hiányos. Egy új koncepcióval és eszközzel végezhető nyújtás fokozza a felhasználói élményt és általa a stretching, valóban a sportolás hasznos részévé válhat.

Az instruktori tréningünk elméleti képzése alatt nagy hangsúlyt fektetünk az anatómiai és biomechanikai alapokra, testtartás vizsgálatra. E tudás birtokában könnyen felismerhetővé válnak a kliensek, sportolók izomegyensúly zavarai, fájdalmas mozgásaiknak kiváltó okai. Tréningünk alatt az edzéstervbe építhető sportspecifikus nyújtógyakorlatokkal ismerkedhetsz meg.

A StrapTherapy gyakorlatanyaga a nyújtás, mint szöveti mobilizáló technika hatását Pécsi Egyetemen végzett tudományos kutatás eredményei igazolják. Célunk ennek a tudásanyagnak az átadása!

A képzés időtartama: 1 nap

A képzés díja: 20.000 Ft

Bövebb információ és regisztráció: http://straptherapy.hu/

További események


04.30Fortuna Senior Atlétika Pályaverseny

05.15nordic walking Fejér Megyei Találkozó Csákváron

06.25XX. BÜCHL FÉLMARATON

05.15III. Pizza Sprint Félmaraton és Élményfutás

#masportinsta

© Copyright 2024. Minden jog fenntartva