Move Congress

2019. 10. 16. – 2019. 10. 18.
Budapest, Budapesti Kongresszusi Központ Térkép

Move Congress Budapesten

A MOVE Congress a világ egyik olyan konferenciája, amelynek dedikált témája a szabadidősport és a fizikai aktivitás kérdése. Az eseménynek a korábbi években Koppenhága, Frankfurt, Párizs, Sao Paulo, Barcelona, Róma és Birmingham adott otthont, idén, kilencedjére pedig Budapesten kerül megrendezésre, minden eddiginél nagyobb résztvevői számmal és még az eddigieknél is interaktívabb formában.  A várhatóan hat kontinensről érkező 500 résztvevő számos szektort képvisel: sport, oktatás, egészségügy, nemzetközi kapcsolatok, várostervezés, akiknek célja, hogy új utakat keressen a fizikai aktivitás népszerűsítésében.

A Move Congress fő témakörei:

Új játékszabályok a fizikai aktivitás és az egészség népszerűsítésében

Gondolatébresztő előadások az egészségmegőrzés szektorban dolgozóknak a célcsoportok felfedezéséről, aktivizálható véleményvezérekről, civil csoportokról.

A szabadidősport diplomácia új útjai

Milyen új lehetőségek állnak a szabadidősport koordinátorok rendelkezésére, akik a sportot a fejlesztés, illetve a helyi és nemzetközi kapcsolatok fejlesztésének eszközeként alkalmazzák, és akik különböző szereplőket igyekeznek összehozni a fizikai aktivitás népszerűsítése érdekében?

Új perspektívák az iskolások fizikai aktivitásának növelésében

A témakör azon szakemberek, pedagógusok, egyetemi oktatók, közösségi sportszervezők számára igyekszik új utakat, módszereket bemutatni, akik a fiatal generáció aktivizálásán munkálkodnak.

A támogatások felkutatásának új lehetőségei

Egy szó szerint aranyat érő témakör projektmenedzsereknek, közösségi sportszervezőknek, civil szervezeteknek, akik új módszereket keresnek támogatók felkutatásához a saját kezdeményezéseik megvalósítására.

Új helyszínek teremtése az aktív életmódhoz

Informatív előadások azoknak a mozgást népszerűsítő szakembereknek, akik inspirációkat keresnek a környezetükben zajló projektekkel kapcsolatban, első sorban nemzetközi példákat a sportolásra alkalmas helyszínek megteremtésére.

Innovációs tér: mutasd be saját újításodat!

Interaktív élmény a legújabb technológiákat bemutató kiállítóktól.

 

Szervezők:

A MOVE Congress 2019 szervezője a Nemzetközi Sport és Kulturális Szövetség (International Sport and Culture Association, ISCA), valamint a Nemzeti Diák, Hallgatói és Szabadidősport Szövetség (NDHSZ), amelynek alapító tagjai a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ), a Magyar Egyetemi- Főiskolai Sportszövetség (MEFS), valamint a Magyar Szabadidősport Szövetség.

Jelentkezés és további információk: www.movecongress.com

További események


05.15III. Pizza Sprint Félmaraton és Élményfutás

06.25XX. BÜCHL FÉLMARATON

04.30Fortuna Senior Atlétika Pályaverseny

05.15nordic walking Fejér Megyei Találkozó Csákváron

#masportinsta

© Copyright 2024. Minden jog fenntartva