Kutyás Hálaadás játékokkal

2019. 11. 09. – 2019. 11. 09.
Budapest, Hajógyári Sziget Térkép

A Hálaadás egy amerikai ünnep, az egyik legjobb, amit tényleg érdemes átvenni. Nincs benne semmi erőltetett, semmi csicsa, egyszerűen leülünk a családtagjainkkal, barátainkkal együtt enni és elmondjuk, végiggondoljuk, miért is vagyunk hálásak.

Ennek mintájára szeretnénk megrendezni az első jótékonysági Kutyás Hálaadást. Az esemény részletei még kidolgozás alatt vannak, de folyamatosan töltjük majd fel az információkat itt. Addig is, írjátok be a naptárba! 🙂

Az elképzelésünk az, hogy november 9-én, szombat délelőtt a Hajógyári szigeten találkozunk, ahol a játékban résztvevők ellátogatnak az általunk kihelyezett állomásokra, ahol különböző kutyás játékokat, feladatokat kell teljesíteniük. Neked egy klassz program a kutyáddal és kutyás barátaiddal, és közben jó ügyet támogatsz!

Az esemény bevétele menhelyeknek, állatvédelmi szervezeteknek menne közvetlenül, adomány formájában. Emellett szeretnénk tárgyi adományt is gyűjteni, illetve egyéb segítségekben is gondolkozunk.

A hálaadás témakörben szeretnénk tőletek hallani, leírva összegyűjteni, hogy miért vagy igazán hálás a kutyádnak, vagy bárki másnak kutyás témában. Ezekből és az eseményen készült felvételekből készítenénk egy videós összeállítást.

A jótékonyságnak és hálaadásnak online opciót is biztosítanánk, hogy ha valaki nem is tud eljönni az eseményre, azért részese tudjon lenni valamelyest.

A Programok Hatlábon Klub tagjai önkéntesként segítenek a program lebonyolításában.

 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/916284228744650/

További események


05.15III. Pizza Sprint Félmaraton és Élményfutás

05.15nordic walking Fejér Megyei Találkozó Csákváron

06.25XX. BÜCHL FÉLMARATON

04.30Fortuna Senior Atlétika Pályaverseny

#masportinsta

© Copyright 2024. Minden jog fenntartva