fbpx

II. Ceglédi Városi Sportnap

2017. 09. 29. – 2017. 09. 29.
Cegléd Térkép

„Mozdulj te is Európával és a ceglédi élsportolókkal!” jelmondattal második alkalommal csatlakozik Cegléd városa az Európai Sporthét rendezvénysorozathoz 2017 szeptember 29-én, 09 órától. Az Európai Sporthét az Európai Bizottság kezdeményezése, amellyel az egész kontinensen népszerűsíteni kívánja a sportot és a testmozgást. Ez a nap ebben az évben az Európai Diáksport Napja is.

 

Ezen a pénteki napon az egészséges életmód népszerűsítése jegyében vidám hangulatú sportolásra hívnak a szervezők mindenkit. A város élsportolói közül Majorosi-Lázár Anitával (kettlebell), Hegedűs (HEGE) Lászlóval (triál kerékpár) és Velkey-Guth Ádámmal (vesetranszplantált atléta) együtt mozoghatnak a résztvevők. A program központi helyszíne a Gál József Sportcsarnok előtti terület és a Gubody-park lesz. Ízelítő a tervezett programokból: sportbemutató, tájékozódási városismereti túra (közel 100 helyszín felkeresési lehetősége), óvodás sportprogramok, érzékenyítő programok (csörgőlabda), tollaslabda, akadálypálya, dühöngő foci és kosár, kerékpár túra, spinning, különböző sportolási lehetőségek az iskolákban, sportmúzeum látogatás, sportfilmek vetítése a moziban.

 

A www.facebook.com/cegledivarosisportnap/?fref=ts és a www.facebook.com/Fedezd-fel-Ceglédet-294547197586759/?fref=ts oldalakon a későbbiekben bővebb információhoz juthatnak majd az érdeklődők.

További események


03.29X. ROTARY FUTÓFESZTIVÁL

05.0313. Intersport Tour de Tisza-tó

03.29III. Szeged Maraton

05.096. Gróf Sándor Móric Emléktúra

#masportinsta

© Copyright 2016. Minden jog fenntartva