Hard Dog Race Wild

2017. 09. 02. – 2017. 09. 02.
Piliscsév, Motocross Pálya Térkép

Hard Dog Race Wild – a kutyás akadálypályás futóverseny

A HDR Base kemény volt, de új kihívásokat keresel? Vagy csak most találtál rá a HDR világára? Akkor szeptember 2-án Téged is várunk a piliscsévi motocross pályán!

Hogy mi vár rád? 12 km és 22 akadály, egy olyan kihívás amiben még nem volt részetek!

Nevezni itt tudsz: harddograce.hu/nevezes

Hozd el családodat, barátaidat is, akik a pálya mellett szurkolhatnak vagy részt vehetnek az INGYENES programokon, tanácsadáson.

A HDR Wild-on csak 18 év felettiek indulhatnak! Hogy miért? Mert a Base sem volt könnyű, de a Wild már tényleg nem gyerekjáték. Részletes információt a versenyről itt találsz: harddograce.hu/verseny

Ne felejtsd el A HDR-en nem csak az idővel versenyzel: harcolsz a cseppet sem könnyű akadályokkal, a néha csökönyös kutyáddal, önmagaddal. Fáradt leszel, fájni fog mindened, a füled is sáros lesz. De a küzdelem végén, amikor a kutyáddal célba értek, csak a győzelem boldogsága marad. Büszke leszel! Magadra és a kutyádra: a kemény párosra!

Ha teljesítetted a HDR Base-t, már csak egy lépés választ el a “Két szív kihívása” teljesítésétől! Ha a Wild-on is célba érsz a közös dicsőségen túl, a Tiétek lehet a Base-n megszerzett fél érem másik fele is! Így lesz a két fél éremből egész, így lesz kettőtökből egy páros, így dobban együtt majd a két szív.

Természetesen lesznek látványos kutyás bemutatók, állatorvosi szaktanácsadás a ZOETIS Hungary (www.zoetis.hu/) szakembereinek közreműködésével, táplálási szaktanácsadás a Hill’s Pet Nutritionszakembereinek segítségével. Ha pedig felszerelésre lenne szükséged aJulius-K9 Magyarország termékei a helyszínen elérhetőek lesznek. A folyadék pótlásáról a Gallica Hungary gondoskodik majd. A SINB biztosítja kutyáitok pihenését a versenyen, termékeikkel még az akadályoknál is találkozhattok. Találkozhatsz “Önzetlenül” partnereinkkel, akik tanácsaikkal segítenek, hogy még felelősebb kutyatartó lehess és gazdára váró kutyusokkal is megismerkedhetsz.

Bővebb információk a Hard Dog Race-ről: http://harddograce.hu/. Ha kérdésed van, írnál nekünk, akkor a hdrteam@harddograce.hu címre várjuk a leveledet.

További események


05.15nordic walking Fejér Megyei Találkozó Csákváron

04.30Fortuna Senior Atlétika Pályaverseny

05.15III. Pizza Sprint Félmaraton és Élményfutás

06.25XX. BÜCHL FÉLMARATON

#masportinsta

© Copyright 2024. Minden jog fenntartva