Ezerjó Félmaraton – Futás Mórral, s borral!

2017. 04. 30. – 2017. 04. 30.
Mór, Radnóti Miklós Általános Iskola Térkép

Futás Mórral, s borral!

 

Távok:

Borospince táv – 5km

Az 5 km-es szakaszt röviden úgy foglalhatjuk össze, hogy ez a laza szakasz, az egész táv Móron belül lesz, elhanyagolhatónak mondható emelkedésekkel. Ez a táv tökéletes azok részére, akik minimális felkészüléssel szeretnének résztvenni a futáson. Ennek ellenére az 5 km-es szakaszon is várunk olyan jelentkezõket is, akik erre a távra edzenek komolyan és akár 20 perc alatti idõket érnek el. Bármi is legyen a cél, a legfontosabb az, hogy neki álljunk és csináljuk végig.

Szőlők útja táv – 10km

A 10 km-es távon a futók a pincéken kívül a szõlõskertek környékét is megismerhetik. Mindannyian tudjuk, hogy a szõlõk általában a domboldalokon vannak és ennek köszönhetõen ezen a szakaszon már emelkedõkkel is találkozhatunk, miközben a szõlõskertek mellett futunk el, amelyek között megtalálhatjuk az ezerjó szõlõt is. Az emelkedõ után ismét ereszkedõ útvonalon folytathatjuk a futást, ugyanazon a részen, ahol az 5 km-es táv is lesz.

Félmaratoni táv – 21km

A félmaratoni táv nem csak a hosszát tekintve a legnagyobb kihívást jelentõ szakasz. Ezt az útvonalat hosszú emelkedõk, esetenként meredek szakaszok jellemzik, ezért nem valószínû, hogy valaki ezen a távon fogja futni a legjobb idejét, kivéve, akinek ez lesz az elsõ. Ezen távot választó futóknak a szõlõhegyek tetejérõl gyönyörû kilátásban lesz részük. Az útvonal felénél a futók elérik a csókakõi várat, ahol frissítõpont is lesz. Az út második fele nagyrészt ereszkedõ, az utolsó 5 km itt is megegyezik az 5 km-es szakaszával. Aki szeretné, az utolsó kilométereken akár meg is kóstolhatja az Ezerjót fröccs formájában.

 

Az esemény hivatalos oldala: http://ezerjofelmaraton.hu/

További események


05.15III. Pizza Sprint Félmaraton és Élményfutás

06.25XX. BÜCHL FÉLMARATON

04.30Fortuna Senior Atlétika Pályaverseny

05.15nordic walking Fejér Megyei Találkozó Csákváron

#masportinsta

© Copyright 2024. Minden jog fenntartva