fbpx

Előzd meg a Fogaskerekűt! 2019

2019. 04. 27. – 2019. 04. 27.
Budapest, Térkép

Örömteli hírrel szolgálhatunk, ugyanis nem kell szeptemberig várnotok a kerület egyik legrégebbi hagyományokkal büszkélkedő sporteseményére!

A XVI. Előzd meg a Fogaskerekűt! 2019-ben tavaszias hangulatra vált. Reméljük, hogy ezt a napsütéses időjárás is igazolja majd. Rendezvényünk célja nem más, minthogy szakítsd át előbb a célvonalat, mint a Fogaskerekű! Első hallásra nem tűnik nehéznek, de valójában a 325 m-es szintemelkedésű, kb. 4,5 km-es hegymenet még a legedzettebbeket is próbára teszi.
Az egész család számára kitűnő sportdélelőttön mindenki megtalálhatja a számára kedvező sportolási módot, mivel futó, kerékpáros, váltó és túra versenyszámokban is kipróbálhatja magát. Cégek számára ajánljuk 2, illetve 4 fős váltónkat. Nemcsak csapatépítés szempontjából, hanem a fittségi határaik tesztelésére is kíváló lehetőség. A Budapest, Európa Sportfővárosa támogatásának fényében bízunk a rekordszámú résztvevői létszám elérésében.

Április 27-én várunk mindenkit szeretettel. Előzzük meg együtt újra a Fogaskerekűt!

 

Letölthető dokumentumok
Versenykiírás
Rajtszámviselési és chiphasználati szabályok

 

XII. kerületben működő közoktatási intézményben tanuló diákok számára az egyéni versenyszámokban a nevezés díjtalan.

Kedvezményes jegyek igénybevételének feltételei:

 • Az első 100 előnevező a Budapest Európa Sportfővárosa alkalmából 50% kedvezménnyel
  nevezhet!
 • Diák/nyugdíjas jegy, ill. kedvezményes váltójegy váltása esetén legkésőbb a rajtszám átvételekor kérjük a diákigazolványt/személyi igazolványt felmutatni. Jogosulatlan kedvezmény igénybevétele esetén nevezési díj különbözetet kell fizetni.
 • Diákkedvezmény csak érvényes diákigazolvánnyal vehető igénybe.
 • Nyugdíjas kedvezményt az 1954. január 1-je előtt születettek vehetnek igénybe.
 • 14 év alatti kedvezményt (váltóban) a 2006. január 1-je után születettek vehetnek igénybe
 • Kedvezményes váltójegyet az a csapat válthat, melyben minimum a váltótagok fele (2 fős esetén 1 fő, 4 fős esetén 2 fő) 14 év alatti, vagy 65 év feletti.
 • Hegyvidék kártyával rendelkezők 50% kedvezményben részesülnek, melyet csak a kártyájuk felmutatásával vehetik igénybe.
 • Jogosulatlan kedvezmény igénybevétele esetén nevezési díj különbözetet kell fizetni.
 • Spuri Aranykártya birtokosok számára egyéni versenyszámokban 20% kedvezmény jár teljes árú (felnőtt) jegy vásárlása esetén.

 

GYIK:
Kérdésed van a fizetési módokkal kapcsolatban? Szeretnéd tudni, hogyan juthatsz el legkönnyebben a rajthoz? Az Általános tudnivalókban mindent megtalálsz! Amennyiben olyan kérdésed merül fel, amelyre itt nem kaptál választ, kérjük lépj velünk kapcsolatba: info@hegyvideksport.hu / +36 70 442 2135

 

Kérjük nevezésed előtt figyelmesen olvasd át letölthető dokumentumainkat, illetve az Általános tudnivalókat!

 

NEVEZÉS

További események


09.27Őszi kutyagolás gyalogtúra

09.05Fuss a Csúcsra!

09.26Szeptemberi Mozgásfesztivál

08.15Röplabda Torna és Asztalitenisz verseny

#masportinsta

© Copyright 2016. Minden jog fenntartva