Előzd meg a Fogaskerekűt! 2019

2019. 04. 27. – 2019. 04. 27.
Budapest, Térkép

Örömteli hírrel szolgálhatunk, ugyanis nem kell szeptemberig várnotok a kerület egyik legrégebbi hagyományokkal büszkélkedő sporteseményére!

A XVI. Előzd meg a Fogaskerekűt! 2019-ben tavaszias hangulatra vált. Reméljük, hogy ezt a napsütéses időjárás is igazolja majd. Rendezvényünk célja nem más, minthogy szakítsd át előbb a célvonalat, mint a Fogaskerekű! Első hallásra nem tűnik nehéznek, de valójában a 325 m-es szintemelkedésű, kb. 4,5 km-es hegymenet még a legedzettebbeket is próbára teszi.
Az egész család számára kitűnő sportdélelőttön mindenki megtalálhatja a számára kedvező sportolási módot, mivel futó, kerékpáros, váltó és túra versenyszámokban is kipróbálhatja magát. Cégek számára ajánljuk 2, illetve 4 fős váltónkat. Nemcsak csapatépítés szempontjából, hanem a fittségi határaik tesztelésére is kíváló lehetőség. A Budapest, Európa Sportfővárosa támogatásának fényében bízunk a rekordszámú résztvevői létszám elérésében.

Április 27-én várunk mindenkit szeretettel. Előzzük meg együtt újra a Fogaskerekűt!

 

Letölthető dokumentumok
Versenykiírás
Rajtszámviselési és chiphasználati szabályok

 

XII. kerületben működő közoktatási intézményben tanuló diákok számára az egyéni versenyszámokban a nevezés díjtalan.

Kedvezményes jegyek igénybevételének feltételei:

 • Az első 100 előnevező a Budapest Európa Sportfővárosa alkalmából 50% kedvezménnyel
  nevezhet!
 • Diák/nyugdíjas jegy, ill. kedvezményes váltójegy váltása esetén legkésőbb a rajtszám átvételekor kérjük a diákigazolványt/személyi igazolványt felmutatni. Jogosulatlan kedvezmény igénybevétele esetén nevezési díj különbözetet kell fizetni.
 • Diákkedvezmény csak érvényes diákigazolvánnyal vehető igénybe.
 • Nyugdíjas kedvezményt az 1954. január 1-je előtt születettek vehetnek igénybe.
 • 14 év alatti kedvezményt (váltóban) a 2006. január 1-je után születettek vehetnek igénybe
 • Kedvezményes váltójegyet az a csapat válthat, melyben minimum a váltótagok fele (2 fős esetén 1 fő, 4 fős esetén 2 fő) 14 év alatti, vagy 65 év feletti.
 • Hegyvidék kártyával rendelkezők 50% kedvezményben részesülnek, melyet csak a kártyájuk felmutatásával vehetik igénybe.
 • Jogosulatlan kedvezmény igénybevétele esetén nevezési díj különbözetet kell fizetni.
 • Spuri Aranykártya birtokosok számára egyéni versenyszámokban 20% kedvezmény jár teljes árú (felnőtt) jegy vásárlása esetén.

 

GYIK:
Kérdésed van a fizetési módokkal kapcsolatban? Szeretnéd tudni, hogyan juthatsz el legkönnyebben a rajthoz? Az Általános tudnivalókban mindent megtalálsz! Amennyiben olyan kérdésed merül fel, amelyre itt nem kaptál választ, kérjük lépj velünk kapcsolatba: info@hegyvideksport.hu / +36 70 442 2135

 

Kérjük nevezésed előtt figyelmesen olvasd át letölthető dokumentumainkat, illetve az Általános tudnivalókat!

 

NEVEZÉS

További események


05.15nordic walking Fejér Megyei Találkozó Csákváron

06.25XX. BÜCHL FÉLMARATON

04.30Fortuna Senior Atlétika Pályaverseny

05.15III. Pizza Sprint Félmaraton és Élményfutás

#masportinsta

© Copyright 2024. Minden jog fenntartva