Dunai Regatta 2018

2018. 05. 05. – 2018. 05. 06.
Budapest, Műegyetem rakpart Térkép

VEDD FEL A RITMUST!
Május 5-én ismét REGATTA a rakparton!

A Dunai Regattán egyetemi sárkányhajós és evezős csapatok mérik össze erejüket a Duna legszebb budapesti szakaszán, a Parlament és a Budapesti Műszaki Egyetem között. A vízi versenyek mellett a szárazföldön látványos cheerleader show, számos sportprogram, a Sound of the University tehetségkutató döntője, valamint szuper hazai bandák és dj-k bulija vár egészen hajnalig!

◃◃ EVEZÉS ▹▹
Az evezős versenyt 2018-ban még izgalmasabbá teszi, hogy a Visegrádi Csoport magyar elnökségének apropóján cseh és lengyel profi nyolcasok csapnak össze a magyarokkal a Duna vízén.

◃◃ SÁRKÁNYHAJÓ ▹▹
A Regatta-élmény alapját minden évben az egyetemek közötti sárkányhajós verseny képezi, ahol szintén köszönthetünk V4-es csapatot a versenyzők között. Az amatőr egyetemistákból álló sárkányhajó-legénységek egy bulis felkészülési időszakot követően idén két futamban versenyeznek, melyet külön eredményhirdetés követ.

◃◃ SOU ▹▹
Idén is pörög a Sound of the University, a Dunai Regatta zenei tehetségkutatója, ahol 2018 legjobb egyetemi zenekarát keressük. A nyertes banda felléphet egy nagy hazai fesztiválon, és további értékes nyeremények várnak rá.

Sport, zene és egész napos kikapcs a fesztiválszezont indító ingyenes Regattán!

Találkozzunk május 5-én a Műegyetem rakparton!

 

https://www.facebook.com/events/362424987557880/

További események


04.30Fortuna Senior Atlétika Pályaverseny

06.25XX. BÜCHL FÉLMARATON

05.15nordic walking Fejér Megyei Találkozó Csákváron

05.15III. Pizza Sprint Félmaraton és Élményfutás

#masportinsta

© Copyright 2024. Minden jog fenntartva