BÉKÁS Kerékpáros Teljesítménytúra

2017. 05. 28. – 2017. 05. 28.
Budapest, Vihar utca 10. Térkép

Hamarosan indul a Berguson Kerékpáros Teljesítménytúra Kupa, melynek első eseménye a 2017. május 28-án megrendezésre kerülő BÉKÁS Kerékpáros Teljesítménytúra, melynek rajthelyszíne a már jól megszokott Békásmegyeri Mc Donald’s Étterem!

A BÉKÁS Kerékpáros Teljesítménytúrára, így a Berguson Kerékpáros Teljesítménytúra Kupára első ízben lehet online regisztrálni, melynek előnye, hogy megkönnyítheted nevezésed, mert így a helyszínen nem kell bajlódni a nevezési lap kitöltésével, kizárólag a választott távnak megfelelő nevezési díjat kell előkészítened és az előnevezetteknek fenntartott helyen jelentkezni.

Az esemény keretei között kerül megrendezésre a Budapesti Egyetemi-Főiskolai Tavaszi Kerékpáros Túra Kupa, melynek keretében a felsőoktatási jogviszonnyal rendelkező indulók a Budapesti Egyetemi-Főiskolai Szövetség támogatásával nevezési díj nélkül indulhatnak és sikeres teljesítés esetén kupát kapnak!

De akinek nincs kerékpárja, az se maradjon otthon, mert a Tour de BÉKÁS gyalogos teljesítménytúra 8 vagy 11 kilométeres távja a Budapest Kupa keretében is ezen a napon és ugyanezen rajthelyszínről teljesíthető!

Díjazás:

  • A szintidőn belül teljesítők emléklapot, kitűzőt, McDonald’s üditőt és szendvicset kapnak a célban.

35 km

  • szintidő: 3 óra
  • nevezési díj: 700 Ft/fő

63 km

  • szintidő: 4 óra
  • nevezési díj: 1000 Ft/fő

100 km

  • szintidő: 6 óra
  • nevezési díj: 1500 Ft/fő

Ügyességi pálya

  • A Szentendrei Rendőrkapitánysággal együttműködve a kerékpárút  mellett a 30-as táv ellenőrző pontjánál Leányfalun a DUNA Terasz Cukrászda előtti parkolóba kerékpáros ügyességi pályát építünk, ahol mindenki kipróbálhatja magát.

Részletek weboldalunkon: www.bvkk.hu

 

További események


05.15nordic walking Fejér Megyei Találkozó Csákváron

06.25XX. BÜCHL FÉLMARATON

04.30Fortuna Senior Atlétika Pályaverseny

05.15III. Pizza Sprint Félmaraton és Élményfutás

#masportinsta

© Copyright 2024. Minden jog fenntartva