Rendkívül eseménydús és eredményes nyarat zárt a KAPOCS Karate Program Családoknak rendezvénysorozat, amelynek keretében rendületlen aktivitással a nyár utolsó hónapjában is folytatódtak a táborok.

Augusztus folyamán összesen három helyen, Tápiógyörgyén, Budapesten és Tarnamérán tartottak többnapos KAPOCS tábort a wado-ryu és a shotokan stílusokat gyakorló karatékák.  A táborok napi két edzését meghívott japán oktatók  ill. magyar kata és kumite világbajnok karate mesterek biztosították.

Összeségében a nyár bő két hónapját 17 KAPOCS tábor került megrendezésre, amelyeken több száz részvevő, köztük rengeteg család vett részt. A táborok mellett folytatódtak a KAPOCS edző továbbképzések, amely során a KAPOCS programhoz csatlakozott edzők kapnak speciális, a családi karate edzésekre kialakított oktatást.

A táborokról, oktatásokról filmfelvételek illetve interjúk készültek, amelyek folyamatosan kerülnek feltöltésre a KAPOCS program youtube csatornájára.

A KAPOCS program és a sportolás azonban nem ért véget a nyárral: az ősz folyamán folytatódnak a sportrendezvények és az oktatások, amelyekről a későbbiekben számolunk be.