Kitűnő időjárás, rengeteg élmény, jóleső fáradság és örömteli mozgás. Ez jellemezte az idei Szépkorúak Sportfesztiválját. REKORD SZÁMÚ 1520 FŐ 19358 AKTIVITÁST VÉGZETT, 52 FÉLE MOZGÁSFORMÁBAN, A TÖBB MINT 40 PROGRAMELEM HELYSZÍNÉN. Az ország számos pontjáról érkeztek buszokkal, vonattal, tömegközlekedéssel, rollerrel, görkorcsolyával és biciklivel is résztvevők, hogy eltölthessenek egy sportos napot. A rendezvény célja idén is az volt, hogy a régebb óta fiatal korosztály számára olyan eseményt teremtsen a szövetség, ahol életkori sajátosságaikhoz igazítva biztosítunk lehetőséget különböző mozgásformák kipróbálására.

Élményáradat, mozgásünnep

A rendezvényen 52 féle mozgásformát sorakoztattunk fel, labdajátékok, kosarazás, lézerlövészet, tollas, meridián torna, különböző táncstílusok és még számtalan sportág kipróbálására biztosítottunk lehetőséget. Az egész napos aktivitás mellett a kiállítói soron egészségügyi szűrések, tanácsadások várták a nyugdíjasokat.

A rendezvény „lelke” a Táncterasz programpont volt. Itt 4 oktató 160 percnyi zenés foglalkozást biztosított a hölgyeknek és uraknak. A lelkes szeniorok csordultig töltötték élettel a parkettet.

A Mozgásélmény Ponton az online Mozgásélmény szenioroknak Program oktatói Ági, Éva, Kriszta és Miki csinált fergeteges hangulatot. Fitballal, bemelegítő és nyújtó foglalkozásokkal, egyensúly órával teremtettek vidám perceket a lelkes tornatársaknak.

A rendezvényhelyszín színültig megtelt életigenlő szeniorokkal. A résztvevők hatalmas mosollyal próbálták ki a mozgásformákat, szereztek pozitív élményeket, ajándékokat és inspirációt arra, hogy hogyan lehet aktív mindennapokat élni.

Találkozzunk jövőre is!

Képes beszámoló hamarosan….