„A frissesség művészet”

 

Vallja magáról a 24 éve hazánkban is sikerrel működő, konyhakész salátákat forgalmazó eisberg Hungary Kft., Európa egyik vezető vállalatának számító, 5 országban jelen levő svájci cégcsoport hazai tagja. A gyáli üzem 3000 négyzetméteren, 150 munkatárs közreműködésével, profi osztályozó-, mosó-, szárító- és csomagoló berendezések segítségével állítja elő friss, ropogós termékeit. Egészséges, konyhakész, extra friss termékeket előállítani nagy kihívás és egyben nagy felelősség is, ennek érdekében a cég folyamatosan fejleszti élelmiszer-biztonsági előírásait és termékeit.

 

A cég mindent megtesz annak érdekében, hogy amikor lehetséges, hazai nyersanyagot használjon, és professzionális minőségbiztosítási rendszereinek működtetésével teljes visszakövethetőséget garantál. A konyhakész salátáikban azt találják, amit a természet közvetlenül nyújt. A modern technológia és az elkötelezett odafigyelés biztosítja, hogy a természet szeszélyessége kizárólag kellemes meglepetésekkel szolgáljon a vevőiknek. Az eisberg 20 éves születésnapjára Superbrands díjat érdemelt ki, melyet 2013-ban, 2014-ben és 2015-ben ismét megkapott.

 

Az elmúlt évben létrehoztak egy új öntetcsaládot, amely eisberg Tokaj Dressing és Tokaj Vinaigrette neveket kapta. Az öntetek különlegessége, hogy tokaji furmint borecetből készültek, emellett nem tartalmaznak laktózt és glutént. Hozzáadott ízfokozót, színezéket, és mesterséges aromát nem tartalmaznak!

„Külön örömünkre szolgál, hogy tevékenységünkkel nem csak egészségesebbé, de azoknak is könnyen változatossá tehetjük az étkezését, akik sok más finomságról kénytelenek lemondani. Ez utóbbi állítás mennyire igaz, arról bárki meggyőződhet a www.salatazz.hu weboldalon, ahol nem csak a salátákról tudhatnak meg többet, de receptjeink révén bárki könnyedén a saláták mesterévé válhat!”