A Magyar Szabadidősport Szövetség (MSZSZ) 2016 utolsó közgyűlésén bejelentették, hogy a szervezet tagja lett a Kropkó Promotion Kft, amely az utóbbi időben egyre nagyobb és népszerűbb IRONMAN-versenyeket rendez. A Kropkó Promotion Kft és az IRONMAN-verseny kapcsán bővebb információt itt olvashat.

Czene Attila

MSZSZ közgyűlés

Kropkó Promotion Kft. képviseletében Kropkó Péter

A csatlakozó Kropkó Promotion Kft. képviseletében Kropkó Péter, a magyar ironman-legenda köszöntötte a közgyűlés tagjait.

Rákóczi József Lakosság Sportjáért Díj

A közgyűlésen átadták az idei Lakosság Sportjáért Díjakat. 2016-ban a Közösségben az Egészségért Program és Rákóczi József, Sopron város sportfelügyelője lett díjazott. Rákóczi József több évtizeden keresztül volt aktív támogatója Sopron város szabadidősportjának, tevékenyen részt vett a Sopron Városi Szabadidősport Szövetség létrehozásában, amelynek jelenleg is ügyvezetője.

Kelényi Szandra Lakosság Sportjáért Díj

A Közösségben az Egészségért Programot a Sportime Magazin hozta létre azzal a céllal, hogy olyan emberekhez is eljuttassa a sportot, akik a hétköznapokban általában inaktívak. A program képviseletében Kelényi Szandra, a közösségi sport koordinátora vette át a díjat, amelyet Czene Attila, az MSZSZ elnöke adott át.

 

Fotók: Kádár Adrián