Csaknem száz kipróbálható mozgásformával, tánc terasszal, sárkányhajózással, ingyenes egészségmegőrzési tanácsadással, dietetikai konzultációval, prosztatarák szűréssel vár mindenkit szeptember 3-án a Kopaszi gáton a Családi Mozgásfesztivál. Az ingyenes sportesemény, melyet idén 19. alkalommal rendez meg a Magyar Szabadidősport Szövetség, az Európai Sporthét (szeptember 23-30) bevezető eseménye.

 

 

A Magyar Szabadidősport Szövetség célja, hogy évről-évre növekedjen a sportoló felnőttek és gyerekek száma, ezért a mozgásfesztivál résztvevői számára kortól függetlenül elérhetővé válik a testmozgás, kipróbálhatják magukat olyan sportjátékokban, amelyekre máshol nincs lehetőségük. Az egész napos sport dzsemborin ezért a hagyományos sportágak kedvelői mellett az ínyencek sem unatkoznak: ki lehet próbálni a rúdtáncot, SUP-ot (stand up paddle), chicatont vagy a snookballt.

A rendezvényen egyénileg, illetve családosan is lehet gyűjteni a kipróbált mozgásformák után járó pecséteket, mellyel óránkénti sorsoláson vesznek részt.

A Családi Mozgásfesztiválon a részvétel ingyenes, regisztrációhoz nem kötött.

További információk itt:

www.facebook.com/CsaladiMozgasfesztival

Jelezz vissza a facebook eseményre!