A BeActiveNight sportprogram szervezői sajnálattal tájékoztatják Önöket, hogy a 2020. szeptember 26-ra a Tüskecsarnokba és a hozzá tartozó sportlétesítményekbe tervezett esemény a szervezői stábot érintő igazolt koronavírus fertőzöttség miatt későbbi időpontban, 2021 tavaszán kerül megrendezésre.

A rendezvény előkészítésének hajrájában kiderült Covid-pozitivitáshoz kapcsolódó járványügyi protokoll a szervezők közül többeket is érinthet, a belátható kockázatokat akár kezelhetetlenné fokozhatják.

A vírusfertőzések esetszámának az elmúlt napokban tapasztalható tendenciaszerű újbóli emelkedése a hagyományosan nagyszámú érdeklődő számára már önmagában is jelentős kockázattal járt volna, melynek minimalizálására természetesen a szervezők – felelősségteljesen eljárva – különös figyelmet fordítottak és különleges intézkedéseket készítettek elő. A szervezők álláspontja szerint azonban mindezen óvintézkedések sem jelentettek volna kellő garanciát a kialakult helyzetben, különös tekintettel a szervezők körében igazolt megbetegedésre.

A Magyar Szabadidősport Szövetség elnöksége ennek ismeretében úgy határozott, hogy az érdeklődők, részt venni szándékozók egészsége és biztonsága érdekében a program megrendezését 2021 tavaszára halasztja.

Minden kedves érdeklődőtől megértést kérve kívánunk jó egészséget! Vigyázzanak magukra és egymásra!! Találkozzunk jövőre!

Tisztelettel:

Magyar Szabadidősport Szövetség