#Beactive Night

2018. szeptember 29. éjjel az év legMOZGALMASABB fesztiválján vehetnek részt mindazok, akik este 19:00 és éjjel 1:00 óra között ellátogatnak Budapesten a Tüskecsarnokhoz, és kipróbálnak minél többfélét a helyszínen kínált számos mozgásformából.

Az esemény különlegessége, hogy ezen a szombaton számos európai országban egyidejűleg rendezik meg a #BeActive Night-ot, amely az Európai Sporthét kiemelt sportesemény-sorozata.

Európai Sporthét – Gundel T. Gábor

❗ Jön,jön,jön az Európai Sporthét! ❗ Gundel Takács Gábor például nem csak beszél a sportról, hanem ledobja zakóját és ott lesz a #BeActive Night-on szeptember 29-én, a Tüskecsarnokban. 🏟️ Pörögjetek rá ti is az Európai Sporthét El Clássicójára! 💪BeActive Night – A legmozgalmasabb fesztivál

Közzétette: Európai Sporthét – 2018. szeptember 17., hétfő

 

MOZDULJ TE IS EURÓPÁVAL!

A #BeActive Night idén szeptemberben debütál, Budapest egyik látványos köz- és sportkomplexumában, ahol mind a szabadtéri, mind a fedett – időjárási körülményektől független – sportolási lehetőségek adottak a résztvevők számára.

Kiknek ajánlott a részvétel a #BeActive Night-on?

NEKED!

Gyerekeknek, fiataloknak, idősebbeknek, egyedülállóknak, barátoknak, családoknak, munkahelyi közösségeknek, a rendszeresen sportolóknak, a mostantól mozogni vágyóknak, az érdeklődőknek, egyszóval mindenkinek.

Várunk minden kedves érdeklődőt szeretettel!

#BeActive

 


A rendezvény hivatalos szállítója a Mitsubishi Motors Vezérképviselete.


 

További részletek: http://www.beactivenight.hu/

Facebook esemény

© Copyright 2016. Minden jog fenntartva