fbpx

#Beactive Night

Az Európai Sporthét kiemelt eseménye a BeActive Night, mely Budapest egyik látványos köz- és sportkomplexumában kerül megrendezésre. A Tüskecsarnok területén, fedett és nyitott területen is lehetőség van kielégíteni a kioldhatatlan mozgás iránti vágyat. A magyarországi eseménnyel egyidejűleg, számos európai országban is megrendezik a BeActive Night-ot.
Szeptember 28-a éjjelén a mozgásé a főszerep. Fények, buli és tömény mozgás. Ez vár azokra, akik ellátogatnak szeptember 28-án a Tüskecsarnok sportkomplexumba. Nem számít hány éves vagy, egyedül, párban, családdal, vagy barátokkal jössz, a lényeg, hogy élvezzétek a mozgásformák kiapadhatatlan tárházát. Az aktivitást díjazzuk! Gyűjtsétek a világító zsetonokat, és váltsátok be értékes ajándékokra.
Az Európai Sporthét az Európai Bizottság kezdeményezése, melynek célja a mozgás népszerűsítése, továbbá, hogy a sport a mindennapi életünk szerves részét képezze. Az egész Európára kiterjedő kampány arra ösztönzi az európaiakat, hogy egy héten keresztül mozogjanak minél többet, a mozgás legyen rendszeresen jelen az életükbe.
További információért keresd a beactivenight.hu/ honlapot.

#masportinsta

© Copyright 2016. Minden jog fenntartva