Vegyél részt, legyél részese ennek a különleges éjszakának, mert a te pályád, te otthonod!

Európa legnagyobb szabadidősport eseménysorozata, az Európai Sporthét keretében rendhagyó módon online térben, 2021. április 24-én kerül megrendezésre a #BeActive Night.

Az esemény célja sokszínű edzésvideókkal lehetőséget biztosítani otthoni környezetben a különböző mozgásformák kipróbálására. A www.beactivenight.hu  oldalon található „virtuális lakás” –Táncterasz, Fitnesz folyosó, Nagyi szoba, Kihívások alagsora, Harmónia tér, Családi nagyszoba– helyiségeiben mindenki válogathat a számára megfelelő mozgásformák közül.

Esemény regisztrálására is van lehetőség az oldalon, így Te is alakíthatod a rendezvény programját!

MITŐL LESZ KÜLÖNLEGES A TAVASZI ONLINE #BEACTIVE NIGHT?

KOMPLEX PROGRAM-A bemelegítés és a nyújtás elengedhetetlen a komplex edzésprogram teljesítéséhez. Az oldalon ehhez is találsz szakszerű anyagokat.

SZAKÉRTŐ OKTATÓK – Az esemény különlegessége, hogy „Magyarország legnagyobb virtuális lakásának” egy- egy helyiségében Magyarország népszerű oktatói, és a korábbi MASPORT eseményeken már partnerként résztvevő edzők tartanak online foglalkozást.

INGYENES- a foglalkozásokon való részvétel ingyenes. Az oldalon lévő programokba bárki bekapcsolódhat

OTTHONRÓL BECSATLAKOZHATSZ- A felkínált programlehetőségek az otthon kényelmében végezhető videós formában elérhetőek, akár a nappalidból. Biztonságos körülmények között, szakszerű oktatók vezetésével lehetőséget biztosítunk számos mozgásforma kipróbálására.

KÉNYELEMBEN EDZHETSZ- Mackónadrágban, pizsamában, vagy szuper edzőcuccban az otthonodban megtalálható tárgyak felhasználásával, a kanapé mellől, saját tempóban végezheted el az általunk felsorakoztatott edzésvideókat. Csak magadra figyelj, eddz úgy, ahogy Neked kényelmes!

 

Részletek: beactivenight.hu