Alakítsd át edzőteremmé a lakásod 2021.szeptember 25-én, szombaton 16:00-24:00 között és csatlakozz a #BEACTIVE NIGHT eseményhez! A Magyar Szabadidősport Szövetség ingyenes, online rendezvénye változatos mozgásformákat, edzésvideókat kínál minden korosztály számára Magyarország legnagyobb virtuális lakásának hat helyiségében.

Érezd a ritmust a Táncteraszon, pörgesd fel a pulzusod a Fitnesz folyosón, győzd le a korlátaidat a Kihívások alagsorában, töltődj fel a Harmónia térben, játssz mozogva a Családi nagyszobában, vagy mutasd meg a nagyinak, hogy a fittség kortalan a Nagyi szoba mozgásóráin keresztül.

Az online foglalkozásokat hazánk legnépszerűbb oktatói és edzői tartják, mint például: Katus Attila, Angyal András, Molnár Andi, Sifi, Kisó, Péntek Enikő vagy Varró Gyula.

  • Mi vár rád?

Többek között: party dance fitness, kangoo, kondi mix, zsírégető óra, alakformáló, body&mind, pilates, jóga, gerinctréning, fitbox, zónaedzés, saját testsúlyos edzés, core training, spartan kettlebell, tornás mesefoglalkozás, karate, chi kung és még számtalan edzésvideó.

A programhoz a rendezvény hivatalos oldalán keresztül regisztráció nélkül, ingyenesen lehet csatlakozni.

Csatlakozz a facebook eseményhez: https://www.facebook.com/events/1469968876712014/