A Magyar Szabadidősport Szövetség június 15-én átadta a Kivívás Napja legjobbjainak járó díjakat. A biztonságra törekedve a rendezvény szűk körben zajlott, a kategóriagyőztesek és a #BeActive pályázat első helyezettjei vettek részt a díjátadó ünnepségen.

Kerthelységben, kellemes környezetben köszöntőt mondott Czene Attila a szövetség elnöke, aki beszédében elismerését fejezte ki mindazok felé, akik aktív szervezőmunkával és részvétellel hozzájárulta a Kihívás Napja sikereihez.

A rendezvény moderátora Salga Péter főtitkár hangsúlyozta: az idei évben rekor számú munkahely nevezett a Kihívás Napja eseménysorozatra. Volt olyan munkahely, ahol cégcsoporton belül is több csapat nevezett az egy hónapos kihívásra, így egymással is versenyeztek a legsportosabb címért. Az elért sikerek felsorolása után a szervezők egy kis játékra invitálták a meghívottakat. A regisztrációkor kapott puzzle darabokból egy kép kirakása is színesítette a programot, mely szimbolikusan is egy egységgé kovácsolta a jelenlévőket.

Ezt követően átadásra kerültek a legsportosabbaknak és az előzőekben pár szóban bemutatott #BeActive pályázat kiválóságainak járó díjak Czene Attila közreműködésével. A hivatalos rész vége után a program, kötetlen jó hangulatú ebéd elfogyasztásával zárult.

A #BeActive mottó jegyében a rendszeres testmozgás remélhetőleg továbbra is szerves részét képezik majd a mindennapoknak és a napi rutin részesévé válik.