Munkatársak


SALGA PÉTER

A Magyar Szabadidősport Szövetség főtitkára

Vezetés, szervezés, rutin. A főtitkár jellemzői. A szövetség alapításától napi szinten irányítja a szövetséggel kapcsolatos feladatokat. Nagy tapasztalatú rendezvényszervező, éveken keresztül főszervezője volt az Aranyjelvényesek az Olimpiára, majd az Olimpiai Ötpróba rendezvénysorozatnak, azokon belül a Balaton-átúszásoknak, Szentendrei-sziget kerüléseknek, Velencei-tó körüli futórendezvényeknek. Több sportág hazai, kontinentális és világversenyének szervezőbizottsági tagjaként is rutint szerzett sportszervező. A Kihívás Napja hazai bevezetésétől kezdődően meghatározó személyisége a rendezvénysorozatnak. Számos új projekt, mozgalom és mozgásforma hazai beindítása fűződik nevéhez (pl. Kaiser Trophy, a magyarországi aerobik mozgalom, nordic walking stb.). A Wesselényi Miklós Sport Közalapítvány Kuratóriumának alelnöke, a Nemzeti Szabadidősport Szövetség főtitkára volt, az NDHSZ elnökségének tagja. A Szövetség egyik alapítója. Korábbi sportága a vívás volt, napjainkban kedvenc időtöltése a kerékpár- vízi-, gyalogtúrázás.


BÁNHIDI RITA

A Magyar Szabadidősport Szövetség munkatársa

Rendszerekben gondolkodó közgazdász, minőségbiztosítási szakember. A szövetség szerteágazó feladatainak rendszerszemléletű menedzselése, továbbá egyes szövetségi projektek gondozása tartozik feladatai közé.

BENYHE RÓBERT

A Magyar Szabadidősport Szövetség munkatársa

Sportmenedzser, aki szövetségünket választotta első munkahelyként. Elsődlegesen a sportdiplomáciai kapcsolattartás tartozik a munkakörébe, de a szövetség általános sportszervezési feladataiban is részt vállal. A szövetség nemzetközi tevékenysége a korábbiakhoz képest örvendetesen bővül. Nem mellékesen egy feltörekvő zenekar népszerű frontembere, s mint ilyen rutinos színpadi szereplő.


BIZZER ILDIKÓ

A Magyar Szabadidősport Szövetség munkatársa

Szövetségünkben volt pályakezdő, mára a szövetség valamennyi rendezvényének aktív szervezője. Remek kapcsolatépítő, a szabadidősport “újhullámos” területein is jártas szervező. Testnevelő tanári képesítése révén megfelelő ismeretekkel rendelkezik a testi nevelés terén is. A családok sportolásának elkötelezettje, lévén maga is nagycsaládos édesanya. Jelenleg harmadik gyermekével otthon van.

CSÁKI ÉVA

A Magyar Szabadidősport Szövetség munkatársa

Eredetileg kereskedelmi szakember, aki évek óta felügyeli a szövetség által kezelt pályázatokkal kapcsolatos feladatokat. A pályázók leginkább Vele találkozhattak az elmúlt években. Munkáját a pontosság és a megbízhatóság jellemzi. Ennek megfelelően 2017-től Ő a szövetség pénzügyi vezetője. A szövetség kiemelt rendezvényein is szívesen vállal kulcsfeladatokat.


JURECSKA MIKLÓS

A Magyar Szabadidősport Szövetség munkatársa

Komoly pénzügyi ellenőrzési múlttal érkezett hozzánk, ahol a kezelésünkben lévő pályázatok pénzügyi ellenőrzése mellett a szövetség logisztikai feladatait is ellátja. Kiváló kapcsolatépítő és ezt a tulajdonságát a szövetség valamennyi projektje érdekében jól kamatoztatja.

KÖKÉNYESI ANDRÁS

A Magyar Szabadidősport Szövetség munkatársa

Pályázatkezelői előélettel és gyakorlattal rendelkező közgazdász. Szövetségünkben is az általunk kezelt pályázatokkal kapcsolatos, főleg pénzügyi vonatkozású feladatok jelentik fő munkaterületét. Tekintve, hogy a digitális világban is komoly jártassággal bír, az ilyen jellegű feladatok is hozzá tartoznak.


KUTENICS JUDIT

A Magyar Szabadidősport Szövetség munkatársa

Friss diplomásként választotta szövetségünket, ahol azt megelőzően már egyetemi szakmai gyakorlatát is végezte. Rekreációs egészségfejlesztő szakemberként segíti a szövetség céljait megvalósítani, elsődlegesen a projektmenedzsment területén. Mára már egyre több szövetségi projektnek a gazdája.

MOLNÁR EDIT

A Magyar Szabadidősport Szövetség munkatársa

Sportszervező, korábbi válogatott jégkorongozó, aki több évtizedes partneri együttműködést követően ma már fő állású munkatársként dolgozik szövetségünkben. Kiemelkedő rendezvényszervező tapasztalat és rutin, továbbá számos sportágban oktatói jártasság, széles körű kapcsolatrendszer jellemzi. Főleg a projektmenedzsment terén dolgozik.


MOLNÁR KRISZTINA

Az NDHSZ munkatársa

Testnevelő tanár, korábban tornászként majd atlétaként olimpikon élsportoló. A Magyar Olimpiai Bizottságból igazolt a közelmúltban az NDHSZ csapatába, azonban fizikailag a Szövetség irodájában végzi munkáját, így nem túlzás azt állítani, hogy Ő is a Magyar Szabadidősport Szövetség csapatát erősíti. Széleskörű tapasztalatokkal érkezett, és már a startnál sem számít zöldfülűnek a szabadidősportosok között. Nem mellékesen atlétika sportágban edzősködik.

Dr. PETŐCZ JUDIT

A Magyar Szabadidősport Szövetség munkatársa

Jogász végzettségű szakember, aki a Sportszakállamtitkárság apparátusát a közelmúltban cserélte fel a szövetségünkre. Fő feladata a szövetség szervezeti életének és a szövetség jogi szakértelmet kívánó feladatainak gondozása. Munkájával a szövetség valamennyi projektjének sikerre vitelét segíti.


KÁDÁR ADRIÁN

A Magyar Szabadidősport Szövetség külső munkatársa

Sokoldalú segítője szövetségünknek. Végzettségét tekintve marketing közgazdász. Munkánkat azonban elsősorban informatikusként segíti, hiszen 2006 óta ő a rendszergazdánk. Ezen túlmenően valamennyi rendezvényünk fotós stábját is Ő vezeti. Újabban a szakmai munkába is bekapcsolódott marketing tanácsadóként.

© Copyright 2016. Minden jog fenntartva